El dia perfecte del Jordi i la Mònica

Foto 1 Jordi i Mónica

En Jordi va arribar puntual, fins i tot una miqueta abans del que havíem quedat…se li notaven els nervis del moment però alhora la felicitat de viure el moment que tant havia imaginat com seria.

 

Foto 2 Jordi i Mónica

Va saludar als convidats que també puntuals ja havien arribat a la plaça del Castell i tot seguit vam anar tots plegats cap a l’espai on hi havia previst tot el muntatge per la cerimònia civil als jardins.

Foto 2.1. Jordi i Mónica

La Mònica es va fer esperar una mica…i és que quan vam veure l’espectacularitat del seu vestit li vam perdonar…Ella ja m’havia trucat donant-me indicacions dies abans de com procedir alhora de col·locar bé el seu vestit – ”Marta, és un vestit amb moltes capes, és de princesa…” – al llarg de la trucada, mentre ella hem deia els detalls jo notava com somreia a través del telèfon. Abans de baixar del cotxe la vaig ajudar a posar els peus a terra i sortir va ser fàcil. Vam col·locar el vestit entre l’Anna, l’Adriana i una amiga seva que també s’havia encarregat de la seva imatge personal.

Foto 3 Jordi i Mónica

Les seves dames d’honor eren 7 i en veure-la vestida es van ben emocionar…totes anaven molt elegants amb vestits diferents.

Foto 4 Jordi i Mónica

Un cop tot estava a punt i la Mònica anava del braç del seu pare qui duia l’uniforme d’etiqueta de l’Exèrcit de l’aire, la música va sonar i el passeig fins a en Jordi va començar.

Foto 5 Jordi i Mónica

La cerimònia va ser molt emotiva. Tot el que s’havien imaginat estava passant.

Foto 6 Jordi i Mónica

En acabar, els convidats es van encarregar de felicitar-los amb arròs i pètals de rosa.

Foto 6.1. Jordi i Mónica

Foto 7 Jordi i Mónica

L’aperitiu va començar davant les torres del Castell i els ja nuvis van aprofitar per fer fotos en l’entorn del Castell.

Foto 8 Jordi i Mónica

El sopar i ball van ser a l’espai blanc. Van personalitzar l’espai amb un photocall i una candy bar dissenyats per ells mateixos. Quan va acabar el ball, la festa va seguir al Casino i al Cotton Club del Castell.

Foto 9 Jordi i Mónica

Foto 10 Jordi i Mónica

Foto 11 Jordi i Mónica

Després d’aquest dia ple d’emocions va tocar reposar forces doncs Los Àngeles i Bora Bora els esperaven…

Que sigueu molt feliços!!!

Marta Oliva

facebook
google
twitter

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *