Exacte, tal i com llegiu, el primer e-mail de la Marina i l’Elliot va ser aquest: “som una parella de Barcelona enamorada de l’Alt Empordà”.

Ens van declarar per Internet el seu amor per l’Alt Empordà i la seva intenció de casar-se a l’església del Carme del Castell, abans de coneixen’s en persona.

I és que realment l’Alt Empordà és un tresor entre els Pirineus i el Mediterrani, per tant no és d’estranyar que l’Elliot i la Marina volguessin compartir-lo amb tots els seus convidats.

Cal destacar l’elegància de tots els convidats al casament, cada vestit era més espectacular que l’anterior…tot i que cap poder superar al de la núvia (com ha de ser!), que va sorprendre a tothom més de l’habitual amb el seu vestit i un ram de flors que no era un ram…

La Marina es va atrevir amb un bolset totalment artesanal folrat de mini roses de color taronja corall i amb forma de llavis…rendint homenatge d’aquesta manera al gran geni d’aquesta terra Salvador Dalí. Va ser dissenyat per Christian Montero de Tallerfloral a Viladecans

El vestit era un disseny de Jordi Dalmau de núvies de Granollers. La núvia s’hi va sentir molt còmode i a gust.

L’Elliot es va vestir amb chaqué negre i tons grisos, a joc amb la Marina sense saber-ho…és clar!

La festa va ser a l’Espai Blanc i la destinació escollida…Tanzania i Zanzíbar!

Feliç viatge parella!

Fotògraf Eric Martí

Dolors Soler

facebook
google
twitter

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *