Des del primer dia que van trepitjar el Castell ells ja van tenir clar que volien celebrar el seu casament al Castell…Vam començar a preparar el banquet amb gran ajuda de la seva família, sobretot de la mare de la Sara ja que també està en del sector de casament i la seva visió va ser de gran ajuda. Gràcies Àngeles!

JGF_6044

Joves i enamorats, no podia ser d’una altre manera, un casament al més pur estil romàntic. La cerimònia va ser als jardins del castell. Des del Castell ja proporcionem la decoració, però en aquest cas la núvia tenia molt clar què i com volia, així que va personalitzar totalment l’espai amb la decoradora María Coma, de Découpage Bodas.

20150919_122907

 

JGF_5885

 

La cerimònia va començar puntualment. En Vidal va venir directament des de Palafrugell. Portava un vestit de pantaló i americana de la col·lecció cerimònia 2015 del dissenyador Altarocca.

JGF_6130

 

La núvia va arribar puntual lluint un vestit romàntic de Yolan Cris, el model Entenza de la col·lecció Orquídea Costura 2016. La Sara anava acompanyada de les seves dames d’honor, les qui també lluïen vestits de festa 2015 de la dissenyadora Carla Ruiz.

JGF_5780

 

JGF_5949

 

JGF_5876

 

 

L’aperitiu es va servir a l’aire lliure, davant les torres del Castell de Peralada, un marc incomparable. El banquet va ser a l’Espai Blanc i ball fins la matinada.

JGF_6061

Tot va sortir rodó i els nuvis per descansar van escollir Grècia, que al mes de setembre van poder gaudir-la sense el bullici de l’estiu.

JGF_6141

El fotògraf va ser en Josep Guitart i d’ell són aquestes imatges.

JGF_6024

Sara i Vidal, us desitgem el millor i molta felicitat!

JGF_6076

Marina López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *