Com a organitzadores de casaments, tenim la sort de veure com les núvies es converteixen en princeses per un dia en el nostre preciós Castell.

Hi ha núvies però, que no tan sols van ser princeses per una dia, sinó que es van convertir realment en princeses després de casar-se amb un príncep heureu.

Elles són tres noies que van passar de viure a casa dels pares, a viure en un palau o castell i passar a formar part de la reialesa europea. En volem destacar els vestits i els trets que les defineixen.

Kate Middleton: la personalitat.

El casament de Guillem de Gal·les i Catherine Middleton es va celebrar a l’Abadia de Westminster el 29 d’abril de 2011. La Duquesa de Cambridge ha demostrat ser una figura reial moderna en tots els sentit, fins i tot fent-se el seu propi maquillatge de núvia al 2011.

 

 

Diana de Gales: la timidesa

Tot i la seva coneguda timidesa, va lluir un dels vestits més fastuosos que es recorden, amb una cua de 25 de metres de llarg. L’enllaç va ser a a l’església de Saint Paul a Londres el 1981. És recordat com el gran casament del segle XX.

 

 

 

Grace Kelly: clàssica

Al 1956, l’actriu de Hollywood va deixar Estats Units per unir-se en matrimoni al Príncep Raniero III de Mónaco. Van contraure matrimoni civil el 16 d’abril de 1956 al saló del Tro del Palau de Mónaco. L’enllaç religiós va ser tres dies després, a la Catedral de Mónaco. La seva aparença de nina de porcellana i els llavis vermells feien un conjunt tant meravellós com el seu vestit, de la dissenyadora americana Helen Rose, el qual estava fet de 23 metres de tafetà i un encaix de 125 anys d’antiguitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *