¿Esteu buscant un lloc pel vostre casament?

¿Heu sentit a parlar del Castell però no l’heu visitat mai?

Doncs el 20 de març serà la vostra oportunitat per saber de primera mà tot el que podem oferir pel vostre casament.

Si voleu casar-vos per l’església, l’Església del Carme del Castell és ideal. Està situada dins del mateix recinte i té una gran capacitat podent acollir en el seu interior tots els vostres convidats.

esglesia_del_carme_7

 

 

Si en canvi voleu una cerimònia a l’aire lliure envoltats d’arbres històrics de més de 20 metres d’alçada, els jardins seran la vostra elecció.

1222 B

 

 

I si voleu un espai únic i diferent, el vostre lloc és la Biblioteca del Castell. Un lloc màgic on celebrar el vostre enllaç oficial amb l’autoritat de l’ajuntament envoltats de llibres i un ambient majestuós.
DSCN7837

 

Aquests i d’altres espais us esperen el dia de la jornada de portes obertes, així com conèixer a les wedding planners i veure els salons pel vostre casament.

No us ho penseu més i veniu a conèixer el Castell, us sorprendrà tot el que pot oferir. Podreu personalitzar el vostre casament fent-lo així al vostre gust.

Per assistir a la jornada cal inscriure’s prèviament al 972538125. La jornada comença a les 11.00h amb una visita conjunta a les instal·lacions, podeu a arribar uns minuts abans de les 11.00h per no perdre-us la introducció.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *