La dita diu que els humans són els que ensopeguen dues vegades amb la mateixa pedra i alguna part de veritat hi deu haver. Però l’experiència en organitzar casaments juga al nostre favor i us volem alertar dels errors més comuns que hem anat veient al llarg dels anys i si els teniu en compte segur que us seran ben útils.

 1. Ser els vostres propis organitzadors

  Donar informació als convidats de com arribar al lloc amb un plànol divertit és una bona idea. Planificar cada segon del dia del vostre casament donant instruccions precises a la event manager, cambrers, músics i fotògrafs, ja no és tan bona idea…

  Ells són professionals que gaudeixen la seva feina i faran que tot surti bé. Només cal que sigueu clars sobre què voleu i com ho voleu i a partir d’aquí deixeu-los treballar per vosaltres i deixeu-vos guiar, sempre personalitzant la vostra festa. Quan més relaxats estigueu perquè ho deixeu en mans de professionals, més podreu gaudir de tota la festa i dels vostres convidats.

  0508-comprimida

  2. Escollir el lloc segons la vostra llista de convidats. 

  És important que abans de mirar llocs de celebració pel vostre casament feu un primer llistat de convidats per tal de poder triar l’espai adequadament. A l’espai que visiteu us demanaran quants convidats teniu pensats per tal d’oferir-vos un saló amb la capacitat justa.

  0281

  3. Intentar complaure a tothom

  Segur que voleu que els vostres amics i familiars s’ho passin molt bé, però al final, és el vostre casament. Preocupar-vos del que els altres pensaran de les vostres decisions pot fer que deixeu de banda el goig de planificar el vostre casament i traieu el focus del que realment està passant, que és que els vostres convidats estan contents de poder celebrar aquest dia amb vosaltres i de ben segur els agradarà tot el que escolliu. La part que més maldecap us pot comportar és el seating de convidats. Tranquils, qui realment vol venir a gaudir del vostre dia s’adaptarà a la taula que li hagi “tocat”.

  2914

  4. Deixar passar els petits detalls

  Potser el teu germà ha oblidat els pètals al cotxe o la teva mare insisteix en posar la seva cançó favorita que tu avorreixes o el teu consogre ha oblidat de posar-se la flor a la solapa. Però a qui l’importa? T’estàs casant amb l’amor de la teva vida! Molt sovint veiem a parelles preocupades pels petits detalls i és realment difícil passar-s’ho bé en aquest moment únic a la vida si us preocupeu del color exacte de les flors del centre de taula, per exemple.

  1086_comprimida

  5. Foto i vídeo…si o no…

  A vegades per retallar pressupost es pot caure en l’error de retallar en aquests dos aspectes. El dia del vostre casament és un dia que realment passa molt ràpid sobretot per vosaltres nuvis, després de mesos o potser anys de planificació. És per això, que una de les millors recompenses es veure com va anar tot amb l’ajuda d’un vídeo que serà per sempre o les fotos que us faran recordar les emocions que vau viure aquest dia. Creiem que val molt la pena escollir curosament els professionals que estaran al càrrec d’aquest servei, escollint professionals que sabran estar en tots els moments sense treure restar-vos temps dels vostres moments amb els convidats.

  20150505_222225

  6. No considerar els costos d’un esdeveniment a l’aire lliure. 

  Pensar que instal·lar una carpa en un camp ja serà suficient maco, és un error. Darrere d’un esdeveniment a l’aire lliure hi ha una logística necessària per portar-ho a terme com són llogar serveis, cuines, il·luminació, ventiladors i probablement generadors.

  Foto 11 Jordi i Mónica

  7. Planificar una festa massa llarga

  És l’esdeveniment de la vostra vida, però no s’ha de sentir que va durar tota la vida! És temptador animar-se a planificar una celebració amb tota mena de detalls que no s’han comptat en el temps què poden durar i que poden acabar fent que els vostres convidats s’avorreixen, cosa que no ha de passar mai. La cerimònia no hauria de tenir moltes lectures i tenir cadires per tothom sobretot en el cas dels casaments religiosos, l’aperitiu hauria de ser còmode amb cadires per tothom, un àpat de dos plats, postres i pastís, si feu regals al convidats intenteu no excedir-vos ja que aquesta part es pot allargar més del compte convertint-lo en una mena de sorteig (ram , lliga, regals pares, amics, padrins, embarassos, nens,…)…i un parell d’hores de ball i barra lliure seran suficients per a que tothom gaudeixi i tingui un bon record del vostre casament.

  0922-comprimida

  Gaudiu de la planificació perquè el dia del casament passarà en un vist i no vist!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *